Frizerka punoi pa mjete m’brojtëse, i’nfekton 91 persona me koronavirus

Aktuale
data-page-url="https://albaner.online/">

Një parukiere në shtetin e Missouri-t, SHBA, ka inf ektuar me koronavirus 91 klientë dhe punonjës.

Ajo u iden tifikua me koronavirus 8 ditë pas hapjes së biznesit.

Raportohet se punonjësit dhe klientët u inf ektuan pavarësisht se ata mbanin maska mbro jtëse.

Autoritetet amerikane apeluan për kuj des dhe resp ektim të masave.

data-page-url="https://albaner.online/">