Tri vajzat e Shyhrete Behlulit marrin gjithë vëmendjen me këtë detaj

Aktuale
data-page-url="https://albaner.online/">

Njomza, Gresa dhe Engji bëhen si binjake.

Tri motrat Salihu, Njomza, Gresa dhe Engjellusha ngjajnë shumë me njëra tjetrën.

Vajzat e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh bëhen pjesë e diskutimit në media, kryesisht për paraqitjen dhe punët që bëjnë.

Është e dukshme që të tria për nga paraqitja i kanë ngjarë të ëmës, ndonëse vetëm Engji e ka trashëguar talentin për muzikë, shkruan kosovarja.

Në këtë foto, motrat ngjanë aq shumë me njëra tjetrën, sa duken si binjake.

data-page-url="https://albaner.online/">