KoronaVirusi? Zvicra e harron këtë gjë! Ky është shtet se jo llaf

Aktuale
data-page-url="https://albaner.online/">

Në Zvicër dhe Lihtenshtajn, vetëm 28 njerëz janë ínfektuar me virusin e koronës brenda 24 orëve të fundit. Të kujtojmë: Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG) kishte raportuar 76 raste shtesë të hënën, dhe 88 të dielën.

Kjo është rënia më e madhe e numrit të ínfeksioneve të reja dhe vërteton trendin e uljes, i cili po vazhdon prej disa javësh, shkruan albinfo.ch

Sipas BAG, të hënën kishte gjithsej 30,009 raste ínfektimesh, të konfirmuara nga laboratori.

Numri i të vde kurve, sipas agjencisë së lajmeve Keystone-SDA të hënën pasdite ka qenë 1788 ndërsa sipas worldometters.info, 1784 dhe i të shër uarve, 25.200.

Deri më tani në Zvicër janë kryer gjithsej 286.403 testime. Sipas BAG, dymbëdhjetë për qind e tyre kanë rezultuar pozitive.

data-page-url="https://albaner.online/">