Nga sot kosovarët mund të udhëtojnë nga Malmo në Prishtinë dhe anasjelltas

Aktuale
data-page-url="https://albaner.online/">

Aeroporti i Prishtinës vjen me një lajm të mirë sa i përket mërgimtarëve në Suedi.Destinacioni i shumë kërkuar Malmo!

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ LKIA, nga sot lidhet me qytetin e bukur Malmo/Suedi përmes Kompanisë Ajrore Europiane “Air Mediterrenean”.

Fluturimet e rregullta janë planifikuar dy herë në javë, çdo të martë dhe të shtunë.

Nisja nga Prishtina në ora 18:00 ndërsa nisja nga Malmo në ora 23:00.

data-page-url="https://albaner.online/">